Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΑΝΟΙΞΗ 2010 01

   Έφτασε και η φετινή άνοιξη και είναι καιρός να φορέσει και το blog μου τα ανοιξιάτικά του. Λίγα λουλουδάκια για αρχή και θα ακολουθήσουν κι άλλα στις επόμενες αναρτήσεις μου.


2 σχόλια:

bilsot είπε...

Τη φωτογράφιση λουλουδιών και γενικότερα φωτών τη θεωρώ σχετικά εύκολη υπόθεση , μιας και το θέμα έρχεται μόνο του στο φακό και τα χρώματα υπάρχουν εκεί από μόνα τους...
Η τέχνη έγκειται στη γωνία λήψης του θέματος τις περισσότερες φορές, ώστε να κοπούν περιττές λεπρομέριες (πράγμα που γίνεται και με την επεξεργασία στο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ο καθένας).
Το κάτι τις παραπάνω είναι και το πόσο ζουμ βάζεις....
Γενικά καλές οι παρουσιάσεις....
αλλά πιο πανω το άλλο θέμα σου με τις λιβελούλες..."σπάει κόκκαλα" !!!!!!!!

Dimitris Kalatzis είπε...

Αυτό που λες για τα λουλούδια - πως είναι εύκολη υπόθεση - το έχω ακούσει για σχεδόν όλα τα θέματα. "Το τοπίο ήταν όμορφο από μόνο του, εσύ απλά σημάδεψες και πάτησες το κουμπάκι"
"Το πρόσωπο που φωτογράφησες είναι από μόνο του όμορφο και πάλι εσύ σημάδεψες και πάτησες το κουμπάκι..."
Πόσες φωτογραφίες λουλουδιών έχω δει φλου, κακοκαδραρισμένες, με άτονα χρώματα, κουνημένες και γενικώς απ' όλα τα καλά... Το ίδιο και τοπία και πορτραίτα και γενικώς όλα τα θέματα.
Το θέαμα ενός λουλουδιού με ευχαριστεί να το βλέπω και γι αυτό τα φωτογραφίζω. Θέλω πολύ δουλειά ακόμα και το παλεύω. Το πρόβλημα με τα λουλούδια είναι πως - επειδή είναι ζωντανά - δεν τα κόβω ποτέ έτσι ώστε να τα φωτογραφίσω σπίτι μου παίζοντας με το φως. Τα βγάζω εκεί που είναι, με το υπάρχων φως που δεν είναι πάντα και το καλλίτερο.
Χαίρομαι που σου άρεσαν οι λιβελούλες. Δες και τις πεταλούδες και τα βατράχια...